Tijdens het Millse pulling weekend van zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 in Mill staat er veel spektakel, muziek en entertainment op het programma.

De klapper van dat weekend is ongetwijfeld het optreden van The Dirty Daddies op zaterdagavond 10 juni. Dit zal gebeuren in een grote feesttent op het evenemententerrein aan de van de Bogaardweg in Mill. In het voorprogramma hoort u die avond Galvanized en verder zal Feest DJ Maarten de Groot het een en ander muzikaal op gaan vullen.

Kosten

Kaarten zijn voor deze zaterdagavond in de voorverkoop verkrijgbaar voor 15,- euro, aan de kassa kosten ze 19,00 euro, mits niet uitverkocht. Een ticket is inclusief toegang tot de pullingwedstrijden op zaterdagavond. Deze starten al om 18.00 uur, het muziekprogramma start 21.00 uur.

Pulling

Maar naast al het muzikale entertainment staan tractoren en brullende motoren er centraal. Dat begint op zaterdagavond 10 juni om 18.00 uur al met spannende wedstrijden. Op zondag gaat het door met een echte familiedag. Ook dan vanaf 10.00 uur zullen tractoren hun krachten met elkaar meten maar ook is er die dag voor kinderen het een en ander te beleven. Entree voor de pullingwedstrijden is 5,- euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Ticketverkoop

Kijk voor het complete programma en online ticketverkoop op www.millsepulling.nl.