Teamleidster Tilly Gerritsma

Wie zou het leuk vinden om de uitdaging aan te gaan om te schrijven? Want wat gaat er allemaal in je hoofd om? Waar zou je over willen schrijven?

De prachtige tijd van de lente? Je kleinkinderen? Wat je vroeger hebt meegemaakt? Wat zou je graag willen? Fantasie? Je persoonlijke ervaringen? Je wensen en ideeën? Er is zoveel waar je over kunt schrijven. In wezen kun je over alles schrijven: ‘Het mooie porseleinen theekopje van tante Truus, de logeerpartij bij..., mijn band met mijn beste vriend/in, de vakantie in..., het etentje met..., mijn eerste vriendje/vriendinnetje, en toen werd ik zwanger, mijn kind, mijn alles’.

Je hoeft niet goed Nederlands te kunnen schrijven als je zin hebt om deze hobby te gaan proberen. Wat wel belangrijk is dat je zin hebt om iets nieuws te leren over jezelf. Je ongekende talenten naar boven te halen want ieder mens kan leren schrijven.

Door middel van leuke kleine schrijfoefeningen maken we het creatieve gedeelte -wat ieder mens bezit- langzaam los. Zelf ben ik pas op latere leeftijd gaan schrijven en had geen idee dat ik dat zo leuk en leerzaam zou vinden. Ik heb diverse cursussen gevolgd, trainingen gegeven en schrijf regelmatig tot mijn grote plezier.

Wat levert het op?

Op de eerste plaats leer je je zelf beter kennen en je zult verwonderd staan wat er allemaal uit je onderbewuste naar boven kan komen. En je kunt je gedachten als je dit wilt ook delen. De liefde, de verbondenheid voor je (overleden) partner broer of zus, je kind(eren) of kleinkind/eren of wat er ook maar speelt en wat je nooit of te weinig verwoord hebt.

Wie heeft er zin om samen met mij een schrijfgroep op te starten. Samen creatief bezig te zijn, in een sociale omgeving waar niets moet maar waar wel veel mogelijk is. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook.

We willen met een klein groepje gaan starten in september. Voordat we gaan beginnen is er gelegenheid om kennis met elkaar te maken en wordt er uitleg gegeven wat de bedoeling is. Ook hoor ik graag of er wensen zijn en kijken we wat mogelijk is. Afhankelijk van de interesse kan er ’s middags of ’s avonds een schrijfgroepje gevormd worden.

Interesse in een voorlichtingsbijeenkomst?

Zo ja laat dit ons even weten.
Teamleider Tilly Gerritsma, 0485 - 45 35 85 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer info SHC zie www.seniorenhobbycentrum.nl.