Foto: Henk Kempen

De fotografen Theo Bögels, Henk Kempen, Herman Peters, Marga Nuijs en Rens Hubers vormen samen Fotogroep Raak. Regelmatig trekken zij er samen op uit en delen ‘aan de keukentafel’ hun foto's en creatieve ideeën.

Tijdens de komende Paasdagen zal Fotogroep Raak zich, voor het 4e jaar op rij, presenteren met een expositie in Galerie ’t Aambeeld in Wanroij.

Alle fotografen tonen tijdens deze tentoonstelling hun beste recente werk:

  • Theo Bögels is een scherp waarnemer en weet uit ogenschijnlijk alledaagse situaties verrassende beelden vast te leggen.
  • Henk Kempen toont een mooie serie natuuropnamen, zorgvuldig gecomponeerd en belicht. 
  • Marga Nuijs heeft op de haar kenmerkende wijze een aantal gitaristen uit haar omgeving fraai in het licht gezet en geportretteerd.
  • Herman Peters verrast met een serie nostalgische beelden van mensen die zich niet hebben laten verleiden door de moderne consumptiemaatschappij. 
  • Rens Hubers brengt in een serie sfeervolle beelden de leegte en rust van het landschap in beeld.

De fotografen delen hun passie voor fotografie en weten elkaar kritisch te stimuleren.
Als ieder zijn selectie uiteindelijk heeft gemaakt dan zorgt Herman Peters voor de afwerking met perfecte afdrukken.

Fotogroep Raak toont een verzameling ‘rake foto’s’ van creatieve fotografen die hun manier van kijken hebben vertaald in beelden van kleur, licht en schaduw, natuur en ruimte, van mensen; kortom beelden van het leven.
Kenmerkend voor de exposities van Fotogroep Raak is de gezellige sfeer in Galerie ’t Aambeeld. Op je gemak de foto’s bekijken en onder het genot van een kopje koffie de fotografen ontmoeten.

De expositie van Fotogroep Raak is geopend tijdens het Paasweekend op 15-16-17 april, telkens van 13.30 - 17.00 uur in Galerie ’t Aambeeld, Lepelstraat 19a in Wanroij. De toegang is gratis en de koffie is bruin.

Voor meer informatie kan men mailen en/of bellen met Rens Hubers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 06 - 470 245 18.