Op dinsdag 18 april heeft Algemeen Belang ’90 om 19.00 uur een korte openbare achterban- en jaarvergadering. Dit in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Iedereen, ook niet leden, zijn op deze vergadering van harte welkom. Wilt u als niet lid hierbij ook aanwezig zijn? Laat dat dan even weten via het AB’90 secretariaat bij Mayke Selten v.d. Elzen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06 - 11 05 17 78. Ook wanneer u een speciaal onderwerp op de agenda van deze bijeenkomst wilt plaatsen kunt u dit aan Mayke doorgeven.

Agenda

Het zal een korte vergadering worden. Want om 19.30 uur wil Algemeen Belang ’90 met fractie, bestuur en achterban aanschuiven bij de burgerbijeenkomst in Myllesweerd. Deze wordt door de gemeente Mill en Sint Hubert georganiseerd om met inwoners te spreken over de samenwerking in het Land van Cuijk. Voor AB’90 ook een belangrijk item. Maar voor deze bijeenkomst start is er om 19.00 uur een korte bijeenkomst om te kijken naar de raadsagenda van 20 april en komen de zaken die behoren bij een jaarvergadering van een politieke vereniging aan de orde.

Meer

Meer weten over Algemeen Belang ’90? Bekijk dan de website www.ab90.nl. Ook is AB’90 actief op Facebook en Twitter. Via deze kanalen is uiteraard ook contact met Algemeen Belang ’90.