Foto: Cockie Kremers

Afgelopen zaterdagavond organiseerde muziekvereniging St. Willibrord het 2-jaarlijkse Promsconcert. Een avond vol met bekende, swingende en populaire nummers compleet met dans en zang.

De Millse Harmonie werd ondersteund door een combo en dit alles werd verpakt in een radioprogramma. Radio Harmonie Dj’s Johnny de Man en Corné Kremers maakte van alle losse nummers één geheel. Daar dan nog professioneel licht en geluid bij en dan heb je alle ingrediënten om een fantastische show neer te zetten. En dat gebeurde dan ook. Het publiek in een zo goed als uitverkocht Theater Myllesweerd genoot met volle teugen.

Proud to be fout

De titel van dit Promsconcert was Proud to be fout. Dit met een knipoog naar het foute uur bij een landelijk radiostation, waarbij dan foute muziek gedraaid wordt. Maar in veel gevallen is dit zeer gezellige muziek waarop iedereen volop mee kan zingen en swingen. Dat was in Myllesweerd afgelopen zaterdagavond niet anders. Iedereen zong en klapte mee op nummers van de George Baker Selection, K3, Grease, Nena, Village People en Ricky Martin. Ook nummers van André Hazes, Tina Turner en Bonnie St. Claire ontbraken niet. Afgesloten werd er met Brabant van Guus Meeuwis waarna het publiek minuten lang een staande ovatie bracht.

De titel was dan wel Proud to be fout, maar de organisatie kan zeer Proud zijn op deze foutloze en zeer geslaagde show. Op naar een volgend Promsconcert in 2019.