Op dinsdag 12april waren de twee KBO’s samen op reis naar Grouw in Friesland. Er was zo’n grote belangstelling dat we twee bussen van 60 personen vol hadden.

We vertrokken in de morgen op weg naar Terwolde waar de koffie met zeer lekker appelgebak gereed stond. In alle rust werd hier van genoten en ondertussen lekker gebabbeld.

Daarna ging de tocht verder naar Friesland waar we om 13.30 uur in de rondvaartboot stapte. Onder prachtige weersomstandigheden hebben we genoten van de uitzichten. Het grote Sneekermeer en het natuurgebied De Princenhof hebben we bevaren. Ondertussen konden we ons ook tegoed doen aan een kop lekkere soep en diverse belegde broodjes.

Rond 14.45 uur waren we aangekomen bij het eindpunt. Daar stapten we weer in de bus om nog even Staphorst te gaan bekijken. Rond 17.00 uur vertrokken we op weg naar Schaijk, met de nodige oponthoudjes in het verkeer. Daar werd ons een goed verzorgd drie gangen diner geserveerd.

Na een kort dankwoordje door Adriaan van Hout aan allen voor de prettige dag, de catering en zeker de twee chauffeurs vertrokken we naar Mill en Sint Hubert. De deelnemers waren vol lof over de gekozen reis en de onderlinge gezelligheid tussen de KBO’s van Mill en Sint Hubert.