Al heel haar leven is ze werkzaam in de cosmetica. Van parfumerie tot vertegenwoordigster, van trainster tot aan schoonheidsspecialiste.

En dan nu opent ze eindelijk de deuren van haar eigen schoonheidssalon genaamd Skinmasters.

Waarom ben je je eigen schoonheidssalon gestart?
Als klein meisje wist ik het al! Waar alle meisjes in de klas riepen dat ze juf wilde worden zag ik mijn toekomst als schoonheidsspecialiste.
De laatste jaren ben ik werkzaam geweest als vertegenwoordigster / trainster waar ik saloneigenaren en personeel opleidde in diverse peeling merken. En hier zijn eigenlijk de kriebels ontstaan. Want mijn enthousiasme overbrengen op andere specialistes is leuk, maar op eigen klanten is natuurlijk nog veel leuker.

Wat is jouw missie?
Helaas is niet iedereen gezegend met een mooie huid. Onze leefomgeving is enorm veranderd. De vlieger van: “ik heb goede genen en mijn oma heeft ook geen rimpels!” gaat helaas niet meer op.
De zon is agressiever geworden, onze voeding is bewerkt, we hebben te maken met hormonen enz. En al deze factoren kunnen een ongunstige invloed op onze huid hebben.
Denk hierbij aan lijnen en rimpels, pigment vlekken, rosacea of een extreem gevoelige huid en acne.
Daarbij ben ik Acne gespecialiseerd waardoor vergoeding door de zorgverzekering vaak mogelijk is.
Helaas is er nog veel onwetendheid over wat we hier aan kunnen doen en dat is nou net mijn missie.
En ook al heb je een prachtige huid, dan wil je die natuurlijk graag zo houden? Ook dan ben je bij Skinmasters aan het juiste adres.

Hoe pak je dit aan?
Om een huid te verbeteren moet je de juiste werkstoffen toepassen op een huid. Het merk waarmee ik werk is pH Formula en is grensverleggend op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Zij maken gebruik van actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong.
Ik pas gecontroleerde resurfacing peelings toe, want peelings zijn toch echt de toekomst voor de huid. Dit noemen we ook wel het “resetten” van je huid. En daarbij is het belangrijk ook thuis aan de slag te gaan met de juiste producten.
Dit geeft langdurig en snel resultaat. En dat willen we toch allemaal.
Ik vergelijk het altijd met de sportschool. Je kunt nog zoveel sporten, maar als je thuis ongezond blijft eten zal er weinig resultaat zijn.
Zo werkt het bij Skinmasters ook. Je kunt een huid verbeteren, maar ook thuis moet er aan gewerkt worden.

Nieuwsgierig geworden?
Skinmasters heeft op 21, 22 & 23 april openingsweekend dus zijn de deuren geopend voor iedereen die een kijkje wil komen nemen.
Deze dagen zijn er diverse kortingen en zal visagiste Marjolijn van Beek van Blézi aanwezig zijn die u direct kan voorzien van een mooie make-up. Kijk voor meer informatie en de tijden op onze website www.skinmasters.nu of bel 06 - 48 95 83 92 of kijk op de Facebook pagina van Skinmasters.

Skinmasters
Wanroijseweg 28
5451 HA Mill
06 - 48 95 83 92
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.