Klomp Advies, zelfstandig adviseur van RegioBank, gaat op zondag 14 mei deelnemen aan het Parkfeest van Toeternietoe in Mill. Op deze dag organiseren Pedro en Angela Klomp de Zilvervlootparade.

Tijdens deze parade is er voor kinderen van alles te doen: een springkussen, wervelwindspel en een pannaveld om te voetballen en hockeyen.

Volwassen kunnen genietend van hun kinderen een drankje pakken in de toeternietoe feesttent.

Dit spektakel wordt georganiseerd om het kindersparen in de spotlights te zetten. Met het Jongwijs en Zilvervloot Sparen worden kinderen op jonge leeftijd gestimuleerd om te beginnen met sparen en leren zij verantwoord met geld om te gaan. Vanaf de geboorte tot aan hun achttiende ontvangen kind en ouder financiële tips: praktische educatietips voor de ouders en leuke weetjes en doe-activiteiten voor het kind. Als u de hele spaarperiode van de zilvervlootrekening volmaakt, ontvangt het kind bovenop het gespaarde geld een premie van maximaal 10%. Op deze rekening kan jaarlijks maximaal € 600 gespaard worden.

Over RegioBank

Wij zijn een nuchtere bank in de buurt. Waar u terecht kunt voor sparen, betalen, alles. De bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Daar zijn wij trots op! Bij ons kunt u altijd even binnenlopen. Of u nu een grote of kleine vraag heeft en wat uw financiële situatie ook is. Bij ons bent u geen rekeningnummer en u wordt geholpen door een vertrouwd gezicht. Iemand die weet wie u bent. Iemand die de tijd neemt voor uw vragen, maar ook voor een kopje koffie. Zo kunt u vertellen wat u bezighoudt. En kunnen wij u een passend advies geven.