Op zondag 14 mei openen Gymert Physical Performance en Gymert Yoga Studio hun deuren voor iedereen die kennis wil maken met verschillende sportactiviteiten en yogavormen.

Van 10.30 - 16.00 uur ben je van harte welkom om de sfeer te proeven, vragen te stellen, te profiteren van leuke acties, en aan mini-workshops deel te nemen. Je hoeft niet te reserveren voor deze kennismakingslessen. Trek iets makkelijks aan waar je goed in kunt bewegen en kom lekker meedoen!

Gymert Physical Performance

Gymert Physical Performance is een sportstudio die een unieke combinatie van verschillende trainingen en coaching aanbiedt, een plek waar energie, plezier en topbegeleiding samen komen. We hebben een breed aanbod aan groepstrainingen voor verschillende niveaus, looptraining en boxing.
Wil je graag persoonlijk begeleid worden op gebied van training, voeding of coaching? Onze Personal Trainers staan voor je klaar om jou te helpen met het bereiken van je doelen. Wil jij kennismaken met onze werkwijze? Kom dan tijdens de Open Dag gratis meedoen met de workshops.

Programma

  • 11.00 - 11.20 uur: Core Training
  • 12.00 - 12.45 uur: Presentatie Diëtist Lisanne
  • 13.00 - 13.20 uur: Kettlebell Training
  • 14.00 - 14.30 uur: Functional Training

Open Dag Actie

Tijdens de Open Dag hebben we een mooie aanbieding: 1 maand onbeperkt Small Group Training voor € 30,-. Deze actie is alleen af te sluiten tijdens de Open Dag.

Gymert Yoga Studio

Bij Gymert Yoga Studio volg je yogalessen in een prachtige zaal, met een fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Je kunt er diverse stijlen yoga beoefenen, zoals: Vinyasa Flow Yoga, Basic Flow Yoga, Yin Yang Yoga en Yin Yoga. Iedereen heeft andere behoeften, en een andere reden om met yoga bezig te zijn. Daarom zijn er bij Gymert Yoga Studio verschillende yogastijlen, van ontspannend tot intensief, voor ieder wat wils.
Naast de groepslessen kun je bij Gymert Yoga Studio ook terecht voor privé yoga sessies.
Wil jij ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen? Kom dan tijdens de Open Dag binnenlopen en gratis kennismaken met de verschillende yogastijlen en de yogadocenten.

Programma

  • 11.00 - 11.30 uur: Yin Yoga (ontspannend)
  • 12.00 - 12.30 uur: Vinyasa Yoga (actief)
  • 14.00 - 14.30 uur: Workshop hoofdstand (voor degenen die een uitdaging willen!)
  • 15.00 - 15.30 uur: Yin Yang Yoga (combinatie ontspannend en actief)

Open Dag Actie

Tijdens de Open Dag hebben we een bijzondere aanbieding: 1 maand onbeperkt yoga voor € 35,-. Deze actie is alleen af te sluiten tijdens de Open Dag.

Loterij

Tijdens de Open Dag is er een loterij waarmee leuke prijzen te winnen zijn, zoals strippenkaarten en abonnementen voor beide locaties!

Kom tijdens de Open Dag op zondag 14 mei zelf ontdekken wat Gymert Physical Performance en Gymert Yoga Studio te bieden hebben. Je krijgt een uitgebreid idee van het aanbod aan lessen en de coachingprogramma’s. En je krijgt de kans om persoonlijk kennis te maken met onze docenten. Tenslotte hoort er een ‘klik‘ te zijn met wie je in zee gaat!

Gymert Physical Performance & Gymert Yoga Studio
Houtzagerijstraat 19 & 41, Mill
www.gymert.nl
www.gymert-yoga.nl
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.