Voor de gescheiden man of vrouw organiseren Patricia Franken Scheidingsbemiddeling en Het Mo’Ment samen op twee zondagmiddagen in Langenboom de ‘Divorced Dinners’.

Tijdens deze serie in mei en juni gaan de alleenstaanden aan de slag in de keuken om zonder pakjes en zakjes een gezond driegangenmenu te koken welke ook nog eens budget-en kindvriendelijk is.

Bijzondere samenwerking

Patricia Franken uit Boxmeer liep al langer rond met het idee om na een scheiding de nieuwe alleenstaanden ‘iets’ op het gebied van nazorg te bieden. Samen koken en eten verbindt en zo is samen met Monique Nelson van Het Mo’Ment in Langenboom het idee geboren om de Divorced Dinners te organiseren.

Eenvoudig en gezond koken

Op zondagmiddagen komen mannen en vrouwen samen om te koken in de kookstudio van Het Mo’Ment in Langenboom. In de thema’s ‘Italiaans’ en ‘Oosters’ worden gerechten gekookt welke passen in een klein huishouden, maar ook snel en makkelijk te bereiden zijn. De gerechten zijn altijd zonder pakjes en zakje te maken, dus in de regel gezond, maar ook budget- en diepvries-vriendelijk. Zo leren de nieuwe singels niet alleen smakelijke gerechten koken, maar een mooie bijkomstigheid is dat tijdens het koken en eten Patricia als echtscheidingsspecialist aanschuift. Zij kan de gasten met raad en daad bijstaan en vragen beantwoorden die leven na de echtscheiding. De kookworkshops zijn niet alleen bedoelt om te leren koken voor een of twee personen, maar ook om in contact te komen met gelijkgestemde en ervaringen met elkaar te delen. Zo kan je als gescheiden ouder ook goed voor jezelf en de kinderen makkelijk leren koken, investeer je in jezelf en heb je ook nog eens een leuke middag.

Serie

Het eerste Divorced Dinner is op zondag 21 mei en wordt gevolgd door een workshop op zondag 18 juni. De aanvang is om 15.00 uur tot 19.00 uur. De kosten zijn € 45,- per keer, maar boekt men voor de hele serie, dan is de totaalprijs € 80,-. Wilt u ook bij een Divorced Dinner aanschuiven? Meldt u dan vandaag nog aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Patricia Franken via 0485 - 32 56 15 of 06 33 80 89 09 of Monique Nelson via 06 - 51 11 00 82. Om iedereen de juiste aandacht en ruimte te geven is er een maximum ingesteld voor 12 personen per workshop.