Op zondag 21 mei organiseren de Straetlappen uit Mill een oer gezellige middag in ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Maar dat doen zij dit keer niet alleen.

Twee koren uit de regio zullen deze middag een extra tintje geven. Te weten Egewies uit Wanroij. En de Troanentrekkers uit st. Anthonis.

Egewies uit Wanroij is een gezelligheids koor dat in 2015 het 10 jarig bestaan heeft gevierd. Zij treden meerdere malen per jaar op. Zij worden begeleid door een accordeonist een contrabassist en twee gitaristen. Zij hebben in 2015 ook hun eerste cd uitgebracht. En zij zijn te beluiteren op you tube. Dus dat beloofd een mooie happening te worden.

De Ttroanentrekkers uit St. Anthonis zijn ook al weer ruim 10 jaar bezig, zij vierden in 2016 het 10 jarig bestaan. Zij treden regelmatig op in verzorgings huizen en met festivals. Ook zij hebben een groot koor inmiddels en worden begeleid door drie accordeonisten een gitariste een drummer. Natuurlijk zorgen zij voor lekkere meezingers en meedijners.

Deze middag zal zeker een succes worden, wij hopen veel koor liefhebbers te mogen begroeten, dan maken we er een knalfeest van. De middag begint om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom de toegang is gratis.