Woensdagavond 17 mei staat de jaarlijkse Ladies Night weer op het programma in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Vanaf 19.30 uur zijn er diverse stands te vinden met de meest uiteenlopende leuke items, diensten en producten.

Om 20.30 uur start de film Bridget Jones’s Baby en de stands zijn in de pauze van deze film ook nog te bezoeken. De toegang bedraagt 5,- euro en dat is inclusief een glaasje Prosecco, in de pauze is er wat lekkers en na afloop krijgt iedereen een leuke verrassing mee naar huis. Tickets reserveren (op stoelnummer) kan via de rubriek Filmhuis op www.myllesweerd.nl en zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd. Ook op de avond zelf zijn tickets (mits niet uitverkocht) aan de kassa verkrijgbaar.

Bridget Jones’s Baby

Nadat Bridget Jones heeft gebroken met Mark Darcy loopt haar leven niet helemaal volgens plan. De vrijgezelle 40-plusser besluit zich weer te concentreren op haar baan als top producer en zich weer te omringen met oude en nieuwe vrienden. Voor een keer heeft Bridget alles onder controle. Dan krijgt haar liefdesleven een wending. Ze ontmoet de onstuimige Amerikaan Jack, de minnaar die alles is wat Mark niet was. Wanneer ze zwanger raakt is er slechts één kink in de kabel: ze kan slechts met 50% zekerheid zeggen wie de vader is.

Meer

Wilt u meer weten of op de hoogte blijven van alle film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill? Volg ze op Twitter, like de Facebookpagina en check regelmatig www.myllesweerd.nl.