Op 24 en 25 juni wordt in het Landschapspark voor het vierde jaar op rij Mill at the Park georganiseerd. De presentatie van het festival is dit jaar in handen van Ed the Park. Om de Millenaren en andere festivalgangers alvast voor te bereiden, gaat Ed dit jaar op bezoek bij de acts die langskomen in Mill.

Weten ze waar Mill ligt? Wat verwachten ze van dit mooie dorp onder de rivieren? In de komende drie afleveringen laat Ed daarnaast zien hoe de acts op andere plekken in het land al de pannen van het dak blazen: dat belooft wat voor Mill at the Park!

Via het YouTube-account van Ed the Park (http://bit.ly/EdthePark) blijf je op de hoogte van de afleveringen van Ed the Park. Ben je al benieuwd geworden? Check hieronder de teaser.

Nu ook kaarten te koop bij diverse verkooppunten!

Tickets van Mill at the park zijn nu ook te koop bij de volgende verkooppunten:

  • Primera Schipperheijn Mill
  • Café De Winkel
  • Café Libre
  • Café Royal
  • Anytyme De Keizer

Voor een dag- ticket betaal je dan € 15,00 euro en voor een combi- ticket € 25,00 euro exclusief servicekosten. De minimumleeftijd voor zaterdag 24 juni is 16 jaar. Voor zondag 25 juni is er geen minimumleeftijd. Bezoekers tot en met 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis het terrein op.

Check www.millatthepark.nl en like de Facebookpagina!