In het Mamacafé in de bibliotheek van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill kunnen (aanstaande) mama’s elke eerste woensdagochtend van de maand gezellig onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen uitwisselen.

Dit over bijvoorbeeld zwangerschap, (borst)voeding en het hebben van kleine kinderen. Het Mamacafé is bedoeld voor mama's met kleine kinderen (0-4 jaar) en natuurlijk mag je je kindjes meenemen. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig.

Gast

Elke maand wordt er een gast uitgenodigd die iets interessants kan vertellen over baby's, peuters of moeders. Deze gast zal kort wat vertellen of demonstreren waarna ieder weer verder kan praten en koffie drinken. Ook is er natuurlijk gelegenheid om zelf nog vragen te stellen.

7 juni

Woensdag 7 juni komt Mariska van Duinhoven bij het mamacafé. Zij verteld over de belevingswereld van een baby en wat belangrijk is in de aanraking en benadering van een baby. Hoe babymassage ervoor kan zorgen dat moeder en kind elkaar beter leren begrijpen en voelen, zodat dit ontspannend is voor beide en ze verteld ook welke positieve effecten babymassage heeft.

Informatie

Wanneer? Iedere eerste woensdag van de maand.
Hoe laat? Van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Waar? In de bibliotheek van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Voor meer informatie over het mamacafé: www.mamacafemill.nl of check de Facebookpagina.