Zondag 25 juni wordt er een wandeltocht georganiseerd voor iedereen bij natuurgebied Tongelaar in Mill. Voor jong, oud, families en echte wandelaars wordt dit een prachtige dag.

Dit doet men allemaal om zo veel mogelijk geld op te halen voor de ontwikkeling van een medicijn tegen energiestofwisselingsziektes. Want helaas is er voor deze ziekte nog geen medicijn beschikbaar. Slechts de helft van de kinderen met de ziekte wordt 10 jaar oud en 70% haalt de volwassen leeftijd niet. De initiatiefnemers vinden dat dit niet moet kunnen en dat deze kinderen ook recht hebben op een toekomst. Daarom organiseren zij deze wandeltocht.

Er zijn verschillende mooie routes om deze dag te wandelen. Voor de (families met) kinderen is er een route van 3 km met verschillende leuke opdrachten. Deze tocht is ook toegankelijk voor rolstoelen. Bij deze kindertocht is het ook mogelijk om met een gids te wandelen om meer informatie te krijgen over het natuurgebied, deze start om 13u. Daarnaast is er een route van ca 1,5 uur. Bij de lange route is het ook mogelijk om met een gids te wandelen. De starttijden met de gids zijn om 10u en om 11u. Maar het is ook mogelijk om al deze routes zelf te lopen. Bij de start ontvangt iedereen een flesje water, tevens ontvangen de wandelaars van de lange route een vers stuk fruit tijdens de wandeling.
Starten kan tussen 10.00u en 13.00u.

De kosten bedragen € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 12 jaar. Het volledige bedrag gaat naar het onderzoek van een medicijn. Inschrijven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden op:

T.J.Derks EO B.H.P.G. Schakenraad
NL69RABO0313917973
Ovv: wandeltocht en naam

Naast het wandelen, zullen er ook super leuke nevenactiviteiten zijn bij de start/finish. Denk hierbij aan een kraam om sieraden te kopen, mini workshop om sieraden te maken, een loterij, springkussen, koffie/thee met iets lekkers, schminken, enz.

Voor meer informatie zie de Facebookpagina van forza4neia & siem. Tevens voor meer informatie over de stichting zie: http://www.forza4energy4all.nl of www.energy4all.nl.