Dinsdag 13 juni heeft Algemeen Belang ’90 om 19.30 uur een openbare achterbanvergadering in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. Iedereen, ook niet leden, zijn op deze vergadering van harte welkom.

Wilt u als niet lid hierbij ook aanwezig zijn? Laat dat dan even weten via het AB’90 secretariaat bij Mayke Selten vd Elzen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-11051778. Ook wanneer u een speciaal onderwerp op de agenda van deze bijeenkomst wilt plaatsen kunt u dit aan Mayke doorgeven.

Vergadering

Tijdens deze openbare bijeenkomst zal de agenda van de eerst volgende raadsvergadering besproken worden. Maar ook is er volop ruimte voor vragen rond actuele ontwikkelingen. Fractieleden en de AB’90 wethouder zijn aanwezig om zaken toe te lichten en te beantwoorden. Naast dit alles zal men ook kijken naar maart 2018. Dan staan namelijk de volgende gemeenteraadsverkiezingen weer op de kalender.

Meer weten over Algemeen Belang ’90?

Bekijk dan de website www.ab90.nl. Ook is AB’90 actief op Facebook en Twitter. Via deze kanalen is uiteraard ook contact met Algemeen Belang ’90.