Op zondag 28 mei werd in de Groespeel en de Kanaalzone in Mill voor de 5e keer het Brabants Oerparcours gehouden. Deze laagdrempelige survivalrun wordt georganiseerd onder de vlag van Ontdek Mill, Beweegtuin Mill en Stichting Activiteiten Mill.

Maar zonder de medewerking van zo’n 75 vrijwilligers en tal van sponsoren zou een dergelijk evenement niet mogelijk zijn. Vandaar dat de organisatie graag iedereen nog eens wil bedanken voor hun medewerking en steun. Zij hopen ook bij het 6e Oerparcours op zondag 27 mei 2018 opnieuw op hen een beroep te kunnen doen.

Sponsoren (materieel en financieel)

GV Bouw Bas de Veer, Lucabak Kees Lucassen, Trinekes bouwbedrijf Jurgen Kremers, Vrijwillige Brandweer Mill, Peeltuffers Wilbertoord, Mat en Kees (unimog hindernis), Shirtsponsor Stork, TOP beveiliging, Albert Heijn Luc van de Ven, Summitec, Belevingsboerderij de Nieuwenhof, De Verhuurschuur, Fitland XL Mill, Stichting Activiteiten Mill, Beweegtuin Mill, Ontdek Mill, Reddingsbrigade Erica, Friet van ons Riek, AA en de Maas en de Gemeente Mill en Sint Hubert.

Oerparcours 2018

Op zondag 27 mei 2018 zal het 6e Brabants Oerparcours worden gehouden. Inschrijven hiervoor kan vanaf 1 maart 2018. Like de Facebookpagina van het Oerparcours om op de hoogte te blijven en daar zijn ook tal van foto’s te vinden van de voorgaande edities.