Op 24 & 25 juni zal het landschapspark in Mill weer worden omgetoverd tot festivalterrein van Mill at the park. Zaterdag feesten we met o.a. Dansado & De Feestneger, DJ Benzel en zelfs Kraantje Pappie.

De zondag zal net als vorig jaar een echte familiedag zijn met een prachtig Kinderparadijs. De sponsoring van dit Kinderparadijs wordt mede mogelijk gemaakt door stersponsor Kinderdagverblijf de Kei en Gastouderbureau Roos. En zij zijn net als vorig jaar weer aanwezig op zondagmiddag van 13.00 - 17.00 uur om te schminken.

Maar daarnaast hebben we zondag natuurlijk ook nog prachtige livemuziek van o.a.: The Hot Studs, alles-op-verzoek band Peanuts en Kenny B (met live band). En wie weet leer jij tijdens een workshop Djembé van Muziekschool Music Fun wel mee te spelen met ‘Parijs’, de bekende hit van Kenny B.

Kinderen gratis entree!

Dagkaarten voor Mill at the park kosten € 15,00 en een combi-ticket € 25,00. Op zaterdag is er een minimumleeftijd van 16 jaar. De zondag daarentegen is voor alle leeftijden. En we hebben goed nieuws! Kinderen t/m 12 jaar mogen namelijk onder begeleiding gratis het terrein op.

Kijk voor meer informatie op www.millatthepark.nl en like de Facebookpagina!