Het is al weer 15 jaar geleden dat men in Langenboom met scouting begon. Nu al niet meer weg te denken. Natuurlijk viert de scouting dit gebeuren met de plaatselijke jeugd. Direct na school barst het feest los. Iedereen is welkom.

Voor alle leeftijden is er iets te doen. Voor de allerkleinsten maar ook voor de jeugd die spanning zoekt. Eigen vuur maken met een magnesiumstick zo als bij expeditie Robinson. Of wat dacht je van het record kratten stapelen vestigen. Heb je een goed evenwicht mag je op de slagline je kunsten vertonen. Het springkussen is natuurlijk voor de jongsten. Zij kunnen spelletjes doen, knutselen of lekker vrij spelen met elkaar. Alles mag. De ouders kunnen of meedoen of een bakje koffie drinken.

Reünie

De feestavond staat natuurlijk in het teken van het verleden. Ook alle oud-leden zijn welkom. Zij dienen zich wel aan te melden. Foto’s van vroeger bekijken, filmpjes waarin men zich hopelijk nog herkent. Onze DJ’s staan in onze feesttent klaar voor leuke muziek. Een echte PUB kwis mag natuurlijk niet ontbreken.

Programma 23 juni

15.00 uur - 18.00 uur activiteiten voor jong en oud (gratis)
Boog schieten - spellen - klimmen - vuur maken - slagline - waterspelen - bij goed weer buikschuifbaan enz.
Voor ouders koffie / thee corner.
Voor de allerkleinsten springkussen en spelletjes.

18.30 uur - 20.00 uur De avond begint met gezamenlijk eten door de leden/ kaderleden en genodigden. Warm buffet voor leden en genodigden.

20.00 uur feestavond / reünie voor leden, ouders, genodigden en oud-leden (16+).

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Like ons op: Facebook Scouting Langenboom