Op zondagavond 16 juli wordt de Mariakapel uit de 15e eeuw gevuld met sfeervolle klanken van klankschalen, didgeridoo, en stemgeluiden die je in een andere wereld brengen.

Rick van de Boom en Marcel Peters, ervaren klankmuzikanten, stellen je in de gelegenheid een ligconcert mee te maken op deze bijzondere plek. Neem een ligmatje en evt een kussen mee zodat je het jezelf gemakkelijk kunt maken. Zit je liever dan is dit ook prima. Vervolgens sluit je je ogen en laat je je in stilte meevoeren op de geluiden rondom je.

Er is van tevoren en na afloop koffie en thee en gelegenheid om nog even na te babbelen. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Toegangsprijs is 15 euro p.p.

Het adres is Kapelweg 13 in Mill. Aangezien we iedereen de gelegenheid willen geven om te gaan liggen zijn de plekken beperkt en is reserveren gewenst. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor meer informatie kunt u bellen met 06 - 23 22 11 69.