Revolver

Bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill is met grote regelmaat live muziek te vinden. Zo ook zaterdag 22 juli. Dan hoort en ziet u er vanaf 22.00 uur maar liefst 2 Rock Cover Bands. Dat zijn Revolver en Black Solid. De toegang is zoals gebruikelijk helemaal gratis.

Revolver

Voorliefde voor de oude, klassieke rock bracht deze drie onervaren heren met leeftijden variërend van 16 tot 19 in november 2016 bij elkaar. Sindsdien zijn ze druk bezig geweest met het coveren van nummers van onder anderen Deep Purple en Bad Company. Dit in combinatie met een vleugje alternatieve rock.Op geheel eigen wijze steekt Revolver de klassiekers van de jaren 60 en 70 in een eigen jasje en maken zij er een feestje van. De heren van Revolver hebben de afgelopen maanden de focus constant op hetzelfde doel gehouden: plezier hebben in het maken van muziek. Niets meer, niets minder.

Black Solid

“Black Solid” is een pop- en (alternatieve) rock coverband. Deze 5-tallige formatie bestaande uit drum, bas, 2x gitaar en zangeres, speelt met veel energie nummers uit de laatste 5 decennia. Nummers van Jimi Hendrix tot The Cranberries en van Anouk tot The Who. “Black Solid” staat garant voor een optreden met lekkere rock muziek, plezier maken en gewoon genieten van de hits die voorbij komen.

Meer weten over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal? Like hun Facebookpagina of zie www.caferoyalmill.nl.