Op zondag 1 oktober vindt in de Sporthal van Mill de jaarlijkse beurs Hobby DoeWat plaats. Mensen van alle leeftijden kunnen hier kennismaken met hobby’s, verzamelingen of andere liefhebberijen. Ruim 100 standhouders hebben zich al aangemeld, er zijn nog enkele plaatsen vrij voor hobbyisten - verenigingen.

Elk jaar (31ste keer) organiseert de Senioren Hobby Centrum (SHC) een beurs in Sporthal De Looierij, Brandsestraat 1c - Mill. Deze hobby beurs is bedoeld voor iedereen, jong en oud. Van 11:00 tot 17:00 uur kunnen de bezoekers hier kennis maken met leuke vrijetijdsbestedingen, zoals hobby’s en verzamelingen.

Standhouders zijn (hobbyisten ) die hun hobby of verzameling tonen. Zij demonstreren de technieken, waarmee ze hun hobby uitoefenen en geven uitleg over hun verzamelingen. Even rustig een kop koffie drinken is mogelijk, daarvoor is weer voldoende ruimte vrij gemaakt. Het is ook een mooie gelegenheid om P.R. te maken voor uw vereniging, sport - vrijetijd organisaties.

Velen mensen ontdekken hier een nieuwe hobby.

“Het ligt me niet, dat kan ik niet” wordt dan doorbroken. Wij willen met deze beurs zeggen: Probeer het eens.

Vaak is men verrast door het grote aanbod en zoveel verschillende hobby’s.

De hobby’s die hier gedemonstreerd worden, kunnen in principe gewoon thuis worden uitgeoefend. Het is veelal ambachtelijk werk. De aanschafkosten vallen vaak mee en de resultaten overtreffen je verwachting.

Wat kunt u verwachten op deze beurs? De verscheidenheid is groot en varieert van boetseren en tekenen, miniatuur bouw, kantklossen tot het moderne schilderen met air brush technieken. Er zijn edelsmeden en houtbewerkers.

Interesse om een stand te huren (kosten € 7,50 per 2 meter)? Dan kunt u Arie bellen 0485 - 45 59 86 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Manifestatie voor Hobby en vrije tijd HOBBY DOEWAT, is een van de vele activiteiten van het Senioren Hobby Centrum. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..