Tijdens de Vakantiejaarmarkt op woensdag 2 augustus staat er wederom een gezellig muzikaal programma op het menu bij Café Royal aan de Kerkstraat in Mill.

Deze middag zullen vanaf 12.00 uur de bezoekers vermaakt worden met muziek variërend van het Nederlandstalige lied tot en met de gezellige 70 & 80 knallers.

Optredens

Er zijn deze dag optredens van o.a. Marlane Dirksen, deze zangeres laat menig mannen en vrouwen hart op hol slaan. Al meerdere jaren staat ze op het programma bij Café Royal en dat is natuurlijk niet zomaar. Ook de artiest Rutger van Barneveld zal iedereen zich ongetwijfeld nog kunnen herinneren van de eerdere edities. Deze spontane zanger neemt “Helena” mee op het podium en dan gaan de harten wederom sneller kloppen! Nieuwkomer op het podium is Jordy Carrero uit Dordrecht. hij had een knaller van een hit met het nummer “Allemaal beestjes”, waar hij in samenwerking met Peter Koelewijn een remake op heeft gemaakt. Ook Jordy laat ons muzikaal hart sneller slaan…dus ben op tijd dit wil je niet missen! Feestduo Amigo’s De La Fiesta zal de middag afsluiten, dit duo bestaat uit de al eerder genoemde Rutger en Jordy, die in deze setting alles geven en hun krachten bundelen tot een vrij hilarisch en onverwachte show. Deze middag wordt muzikaal omlijst en georganiseerd door Ronnie de Wit.

Aftermarket party

Vanaf 18.00 uur zal bij Café Royal tevens een geweldige Aftermarket Party worden gehouden door Feest Dj Drace. Dit is zeker niet de minste. Deze Feest Dj maakt er telkens weer een topFeest van! Zo staat hij deze zomer weer regelmatig in Mallorca en Gran Canaria, en in 2016 eindigde hij als 3de bij de Party Awards in de categorie Populairste Party Dj.