Met de vele kunstwerken in en rondom de waterplas van de Kuilen is het extra genieten bij de Kuilen deze zomer.

Op zaterdag 19 augustus kunt u onder begeleiding van Nellie Wijdeven bij Bezoekerscentrum de Kuilen (De Valkhoeve Mill) een verkorte wandeling langs enkele kunstwerken van de Kunstroute maken en daarna een gezellige middag in het Bezoekerscentrum schilderen.

De dag start om 10.30 uur met koffie en appeltaart en na een korte wandeling langs enkele kunstwerken staat om 12 uur al de lunch weer klaar. De middag is geheel vrij om te schilderen en te genieten. Er wordt geschilderd met acrylverf, alle materialen zijn aanwezig. U kunt ook meerdere vellen beschilderen, water en papier zijn geduldig. Na afloop is er de mogelijkheid om de schilderingen te laten lezen wanneer u wilt. Rond 16.30 uur sluiten wordt de dag afgesloten en gaat u kleurrijk weer naar huis.

Kosten zijn € 40,- per persoon inclusief. U kunt zich aanmelden tot 17 augustus via Nellie Wijdeven 0485 - 45 36 33 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de Valkhoeve Mill 0486 - 43 12 24 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..