In de gemeente Mill en Sint Hubert neemt het aantal activiteiten de laatste jaren toe. Uiteraard een mooie ontwikkeling. Want door een gevarieerd aanbod aan activiteiten en evenementen hoeft niemand zich in de gemeente Mill en Sint Hubert te vervelen.

Maar ook trekken al deze activiteiten bezoekers van buiten deze gemeente. Hierdoor wordt de gemeente Mill en Sint Hubert steeds bekender als The placet to be waar het te beleven is.

Centrale uitagenda

Stichting Activiteiten Mill (SAM) nam ruim 10 jaar geleden al het initiatief een centrale uitagenda op te zetten. Dat zodat organisaties kunnen checken wanneer er al wat te doen is en zo rekening te houden met andere evenementen. Maar ook kunnen belangstellenden zien wanneer er waar iets te beleven is in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Deze online uitagenda bestaat nog steeds en is de meest complete uitagenda als het gaat om openbare activiteiten in de gemeente Mill en Sint Hubert. Deze is online te bereiken via uitinmill.nl, uitinlangenboom.nl, uitinsinthubert.nl of uitinwilbertoord.nl en heeft uiteraard ook een eigen Facebookpagina.

Belangrijk

De redactie van De Neije Krant - inmill.nl voert een actief beleid om activiteiten toe te voegen aan deze agenda. Dit om ervoor te zorgen dat deze agenda actueel en optimaal gevuld is. Wanneer de redactie een persbericht ontvangt over een openbare activiteit in de gemeente Mill en Sint Hubert, dan voegt men deze activiteit ook toe aan de uitagenda. Het is daarom belangrijk dat organisatoren in deze gemeente tijdig de redactie informeren over hun geplande activiteiten en de bijbehorende data. Ook als men wil checken of bepaalde data nog beschikbaar zijn voor activiteiten kan men contact opnemen met de redactie. Het komt namelijk in de praktijk ook voor dat data nog niet officieel zijn maar wel in optie staan voor bepaalde activiteiten. Pas wanneer een datum officieel is voegt de redactie deze online toe aan de uitagenda.

Contact

Activiteiten aanmelden voor deze uitagenda of meer informatie inwinnen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook via de redactie van De Neije Krant - inmill.nl is dit mogelijk. www.uitinmill.nl