Foto: Raymond Roelofs

De organisatie (Juliana en Stichting Activiteiten Mill met assistentie van organisatiebureau Koolen en Koolen) kan met een goed gevoel terugkijken op de 34e Vakantiejaarmarkt in Mill.

Woensdag 2 augustus schuifelden vanaf 10.00 uur weer heel wat bezoekers langs de vele marktkramen en verkoopwagens. Ook op de diverse terrasjes was het druk.

Geslaagd

“Mede door het prima weer en de fantastische hulp van tal van vrijwilligers was het ook dit keer weer een zeer geslaagde editie,” aldus Jan vd Wiel van Juliana. Deze jaarlijkse Vakantiejaarmarkt begon ooit als een initiatief vanuit de Weekmarkt en wordt sinds 2006 georganiseerd door Juliana en SAM. “Naast een mooi evenement waarmee we heel wat bezoekers naar Mill trekken, is het ook goed voor onze clubkas. Dankzij deze inkomsten kunnen we bij Juliana tal van jeugdactiviteiten doen en SAM organiseert ook veel activiteiten die er zonder deze inkomsten niet zouden zijn.” Maar Jan benadrukt dat een dergelijk evenement alleen met de hulp van veel vrijwilligers te organiseren en uit te voeren is. “En gelukkig hebben we die, dit jaar zelfs weer een aantal nieuwe vrijwilligers, dus we kijken nu alvast met een goed gevoel naar de 35e editie op woensdag 25 juli 2018.”

Prijsvraag

Ook dit jaar was er in de aanloop naar de Vakantiejaarmarkt weer een prijsvraag. Deze keer wilde de organisatie de naam weten van het nieuwe 3-dagen durende evenement wat dit jaar voor het eerst in het Landschapspark gehouden werd. Ruim 400 inzendingen kwamen er binnen, waarvan het gros wist dat het om het Zotte Zomer Festival ging. Uit alle inzendingen zijn onderstaande 4 winnaars getrokken. Zij krijgen later deze maand hun prijs thuis in de bus.

Het staatslot voor de trekking van september gaat naar:
Erica Kremers Ringersstraat 16 5451 AL Mill

De cadeaubonnen gaan naar:
Susanne Arts Sint Hubertse binnenweg 41 5454 GA sint Hubert
Martha Nabuurs Laageindsedijk 14 5447 PC Rijkevoort
Wilma Janssen Hazelaarweg 5 5453 KP Langenboom

Ook in de aanloop naar de 35e Vakantiejaarmarkt op woensdag 25 juli 2018, zal er een nieuwe prijsvraag gehouden worden. Check daarvoor t.z.t. o.a. www.vakantiejaarmarkt.nl

Sfeerverslag

Elders in De Neije Krant is een fotopagina te vinden met sfeerfoto’s van deze Vakantiejaarmarkt. Sfeerbeelden zijn ook in een videoverslag te vinden in de rubriek Video's op www.inmill.nl.