Zaterdagavond 19 augustus is het in Mill voor de derde keer tijd voor Music on Wheels. Een uniek concept waarbij niet het publiek maar de muzikale acts zich van terras naar terras verplaatsen.

Aan dit evenement werken 7 horecaondernemingen mee. Toegang is helemaal gratis en ook voor kinderen is er gratis en passend vermaak.

Music on Wheels

Vanaf 18.00 uur verplaatsen de muzikale acts zich op zaterdag 19 augustus elke 45 minuten via 5 vrachtwagens van Verbo-spedition S.R.L. naar een ander terras. Daar aangekomen, stekker in het stopcontact, aftellen en spelen maar! Het publiek kan dus blijven zitten op de terrassen van café Libre aan de Langenboomseweg, café ’t Heike aan de Leeuwerikstraat, café de Winkel aan de Hoogstraat, café Royal en café ’t Centrum aan de Kerkstraat. Op de hoek bij Plaza de Frietkraam en Eten & Zo aan de Hoogstraat is vanaf 18.00 uur ook entertainment voor kinderen te vinden.

Bands

eXpats Big Show Band - Dit is een ijzersterke showband bestaande uit maar liefst twaalf blazers, een combo en zang. Het repertoire van eXpats Big Showband bestaat uit nummers in vele stijlen. Van pop tot soul en van rock tot swing. Prachtige ballads en ook het Nederlandstalige repertoire is vertegenwoordigd.

Sneeuwklokjes - Frisser dan ooit tevoren staan De Sneeuwklokjes na 25 jaar nog steeds te popelen om weer te raggen, te beuken en te rauzen. Naast enkele gouwe ouwe uit hun vroegere repertoire staat er allerlei spiksplinternieuw materiaal op de huidige setlist.

Alles - De band Alles is feestelijker dan ooit! Meer bandleden, meer instrumenten, nieuwe nummers en nóg veel meer meer. Alles is in 1996 ontstaan aan de grens van de Duitse heuvelen. Nog steeds zijn zij een super feestband en brengen ook in Mill het feestgevoel! Suara - Suara bestaat uit Luc de Kort (gitaar/zang) en Gaby Dumas (zang). Voor velen zijn zij bekend als de gezichten van Stash. Als duo brengen zij de meest uiteenlopende akoestisch pop en rocknummers. Een perfect muzikale invulling voor 1 van de 5 vrachtwagens tijdens Music on Wheels.

American Idiots - Wat begon als een grapje, is momenteel uitgegroeid tot een waardige Green Day Tribute band: “American Idiots”. Vier vrienden zijn na omzwervingen in muziekstijlen van eigen werk tot alternatieve rock 'per ongeluk' op het idee gekomen om een Green Day Tribute band op te richten en met succes! Dat hoor en zie je 19 augustus in Mill.

Meer weten?

Surf dan naar www.musiconwheels-mill.nl en like de Facebookpagina.