Zaterdag 2 september spelen The Redemption’s Colts op de laatste BBQ-avond van dit seizoen op Kasteel Tongelaar in Mill.

Alternatieve bluegrass uit België

Helemaal vanuit het diepe Zuiden van België komt de Europese tour van dit illustre trio ook Brabant aandoen. Romain, Benoît en Arnaud brengen American Spicy Roots Music, donkere ballads en bluegrass, hillbilly, Rock 'n Roll en country. Soms melancholiek, soms speels en licht...

Hun muziek zuivert de ziel en schuurt als whisky. Een zuiderse cocktail die smaakt naar katoen, Virginia-tabak en wijwater. Kortom, alle ingrediënten voor een heel mooi feestje!

The Redemption’s Colt bestaat uit: Romain Trigaux (zang, gitaar), Benoît Hubert (zang, mandoline) en Arnaud Pemmers (contrabas).
“Muziek en BBQ op het plein” is van 19.00 tot 23.00 uur, naborrelen mag; vinden ze gezellig! Voor meer info of het reserveren van een tafeltje: graag via een mailtje naar Emil: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je alleen wil borrelen en muziek luisteren, ben je ook van harte welkom. Aanvang 19 uur, kosten BBQ: € 20,- p.p.

(Bij slecht weer binnen)

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 Mill
www.kasteeltongelaar.nl