Misschien denkt u: “Dat advies heb ik toch al vaker gezien?” Precies. Maar we willen dan ook graag het belang van herhalen benadrukken.

Naast tijdig beginnen is ook herhalen een heel belangrijk deel van studeren maar het één kan niet zonder het ander.

We zien elk jaar weer dat de eerste schoolmaanden als verlengde vakantie worden gezien en dan blijkt in oktober dat je (toch weer) te laat bent begonnen. Natuurlijk, het is ook allemaal makkelijker gezegd dan gedaan:

De hele dag naar school, soms een nieuwe omgeving, het bijbenen van de leerstof, je sociale agenda en sportactiviteiten bijhouden, het plannen van en concentreren op huiswerk en vooral de zelfdiscipline om je dan niet te laten verleiden tot andere zaken, zijn veel moeilijker dan gedacht.

Studiebegeleiding Mill wil en kan je daarbij een stevige steun in de rug geven.
Enerzijds verzorgen wij individuele bijlessen voor bijna alle vakken en anderzijds kun je terecht voor studiebegeleiding waarbij iedere leerling een half uur individuele aandacht krijgt voor overhoring of vakinhoudelijke toelichting en waarin je daarnaast zelfstandig werkt.

Dat studiebegeleiding ook echt werkt is inmiddels bewezen en we kunnen weer terugkijken op een zeer succesvol schooljaar. Succesvol vanwege de goede studieresultaten maar ook vanwege de zeer positieve reacties van zowel ouders alsook leerlingen.

Iedereen vindt het leuk als hij of zij merkt dat de resultaten verbeteren en het op school veel makkelijker gaat. Bijkomend plezierig aspect: vaak verbetert de sfeer thuis daardoor ook.

Leukste compliment afgelopen jaar was een ouder die, enigszins ongerust, belde dat hun zoon al een half uur vóór het begin het studiebegeleiding thuis wegging en nooit eerder dan een half na afloop thuis was terwijl hij maar 3 minuten hoefde te fietsen. Gelukkig konden we die heel gerust stellen: hij was er echt als eerste en ging echt als laatste weg.

Op vrijdag 1 september van 18.00 - 20.30 uur is er een inloopavond. U bent van harte welkom bij Studiebegeleiding Mill aan de Karstraat 44!

Voor meer informatie kunt u terecht op onze site: www.studiebegeleidingmill.nl.

U kunt contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar op nummer 06 - 416 19 269.

De Studiebegeleiding begint op dinsdag 5 september.