Het Glaslokaal in Langenboom is een prachtig, nieuw glazen gebouw waar gasten in een huislijke sfeer elkaar kunnen ontmoeten. Op donderdag 7 september zetten de eigenaren Gerdy Nooijen en Henk van der Linden de deuren van Het Glaslokaal en De Lummel wagenwijd open zodat er een kijkje kan worden genomen.

Vergaderen en Vieren

Het flexibele in te richten gebouw, in zijn natuurlijke omgeving, biedt de bezoeker de perfecte plek om te vergaderen of een bijzondere gelegenheid te vieren. Deze locatie, met al haar voorzieningen, is te huur en kan dit kan eventueel in combinatie met eten, drinken en een leuke activiteit.

Door de zakelijke partner kan Het Glaslokaal worden gebruikt voor een teambuilding, workshop, training, overleg, presentatie of brainstorm; of kort gezegd ‘vergadering’. Dit kan worden aangevuld met een gezond ontbijt of een dagafsluiting met versgebakken pizza uit een steenoven. Uiteraard kan er worden overnacht bij de buren, De Lummel, dat al jaren bekend staat als gezellige verblijfsaccommodatie.
Voor groepen vanaf 10 tot ongeveer 25 personen is Het Glaslokaal bijzonder geschikt om een jubileum, verjaardag, huwelijk of afscheid te vieren. Dit kan in een informele en huiselijk sfeer samen met familie, vrienden en collega’s, waarbij het ze aan niets zal ontbreken. Zoals men het wenst, zo doen ze het graag bij Het Glaslokaal.

De Lummel

Het Glaslokaal ligt naast de verblijfsaccommodatie De Lummel – in het hart van Langenboom. Grenzend aan de achtertuin van De Lummel en Het Glaslokaal ligt De Kuilen; een grote recreatieplas gelegen in een prachtig bosrijk natuurgebied. De omgeving biedt de ruimte om de bijeenkomsten aan te vullen met allerlei activiteiten. De Lummel biedt met haar comfortabele slaapkamers onderdak aan ruim 20 personen.

Open Dag

De eigenaren Gerdy Nooijen en Henk van der Linden zijn ontzettend trots op hun beide accommodaties en nodigen geïnteresseerden dan ook van harte uit om tijdens de open dag een kijkje te komen nemen. Vanaf 16.30 uur zijn de deuren geopend en rond 17.00 uur is er een kort ‘officieel’ moment. Tot ongeveer 20:00 uur is iedereen welkom en zal worden getrakteerd op een hapje en drankje in samenwerking met enkele lokale ondernemers.

Wilt u meer weten over Het Glaslokaal, bezoek dan de website www.glaslokaal.com of neem contact op met Gerdy Nooijen via telefoonnummer 06 - 207 665 75 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..