Ben jij weleens in Lourdes geweest?Dan weet jij hoe bijzonder Lourdes is en dat het de tijd is om terug te gaan. Nog nooit in Lourdes geweest? Dan is het nu de tijd om de stap te zetten en te ontdekken waarom zoveel mensen juist deze plek als bijzonder ervaren.

Onze bisschop, mgr.De Korte, nodigt ons uit om met hem mee te gaan. Door samen op reis te gaan, komt de onderlinge verbondenheid tot uiting. Zo vindt iedereen daar op zijn/haar eigen manier troost en bemoediging voor het gewone leven van iedere dag. Lourdes geeft je steun of je nu ziek, gezond, jong, of oud bent.

Ook vanuit onze parochie en ons dekenaat zullen we aan deze bisdombedevaart deelnemen. Op zaterdag 14 oktober reizen we met de bus vanuit de regio naar Tourcoing waar we op de TGV (hoge snelheids trein) stappen. Het diner gebruiken we die avond al in ons hotel in Lourdes.

Gedurende de week wordt ons een pastoraal programma aangeboden met Nederlandstalige vieringen, bezoeken we de bezienswaardigheden in Lourdes en gaan we op excursie de Pyreneeën in of naar het heiligdom van de Heilige Vincentius.

Als je jong bent, het leuk vindt om anderen te helpen, met leeftijdsgenoten je geloof wilt verdiepen en je handen uit de mouwen wilt te steken, dan is een bedevaart naar Lourdes de manier om jouw herfstvakantie in te vullen.

Informeer bij pastoor Theo Lamers in Cuijk tel. 312555 of kijk op de site van het bisdom www.bisomdenbosch.nl.

Deze bedevaartreis wordt georganiseerd door het bisdom van ’s-Hertogenbosch in samenwerking met VNB.

Achter in alle kerken liggen folders, of neem voor meer vrijblijvende informatie contact op met ons secretariaat Burg. Verstraatenlaan 3 in Mill, tel. 0485-451282.