Graag willen wij ons even aan u voorstellen: wij, Jolanda Verheijen-Bus en Corina Nooijen-Bus, starten per 4 september in Wanroij een dagbesteding voor ouderen. Deze droom hebben we sinds we samen werkzaam waren op een gesloten afdeling voor dementerende ouderen.

Begin dit jaar besloten we het een kans te geven. Dit idee werd met zoveel enthousiasme ontvangen dat we het verder zijn uit gaan werken en nu trots kunnen zeggen dat we daadwerkelijk gaan beginnen.

Wat we niet hadden kunnen dromen was hoe dit enthousiasme zich vertaalde op vele manieren. Mensen boden spontaan hulp en spullen aan, maar boden ook aan om een keer een leuke activiteit te verzorgen zoals een gezellige muziekmiddag of een plek voor een uitstapje. Het is geweldig om te ervaren dat je zoveel medewerking van zo ontzettend veel fijne mensen krijgt.

Dagbesteding “De Koffiepot” biedt een professionele daginvulling aan ouderen met een hulpvraag of om de mantelzorger te ontlasten, welke is afgestemd op de behoefte van de gasten. Gezelligheid, eigen waarde en respect voor elkaar staan hoog in het vaandel. Dagbesteding “De Koffiepot”’ is een fijne plek met een ongedwongen sfeer. We hopen dat mensen hier graag komen en zich thuis voelen. We hebben met hulp van veel vrijwilligers ons best gedaan om er een gezellige plek van te maken en voor ons gevoel is dat goed gelukt.

Dagbesteding “De Koffiepot” is er voor ouderen met een Wmo-indicatie, een Wlz-indicatie, een PGB of een eigen bijdrage. Bent u benieuwd naar onze dagbesteding?

U bent van harte welkom om te komen kijken op een van onze open dagen op zaterdag 9 en zondag 10 september van 12.00 tot 16.00 uur. Heel graag tot dan!

Voor meer informatie zie www.dekoffiepotwanroij.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0485-470170. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze adresgegevens zijn:

Dagbesteding De Koffiepot
Lepelstraat 19a
5446 AG Wanroij