Sowieso

Grandcafé ’t Centrum aan de Kerkstraat in Mill heeft tijdens de Millse kermis (van 16 t/m 19 september) weer een meer dan gezellig muzikaal programma samen weten te stellen.

Dat van live muziek gecombineerd met een DJ inclusief videoschermen op zaterdagavond tot een meezingfeest begeleid door een live band op dinsdagavond. Op zondag is DJ Jack van de partij en op maandag een gezellig matinee met een live orkest. Alle dagen is Grandcafé ’t Centrum uiteraard gratis toegankelijk.

Zaterdag

Het start op zaterdagavond in ’t Centrum met orkest Sowieso. Dit duo heeft een zeer uitgebreid repertoire. Door de aanvulling met lichtshow en Lcd-schermen is Sowieso niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. Qua muziek komen de meest uiteenlopende genres voor in het repertoire. Dansmuziek, Top 40, Easy-listening, Rock, Gouwe-Ouwe, Disco, Jaren 60/70/80, en niet te vergeten, het Nederlandstalige lied.

Zondag

Dit jaar geen Smartlappenfestival in Mill. Bij Grandcafé t Centrum is het ondanks dat die middag alles behalve saai. DJ Jack zal er namelijk zorgen voor de juiste muziek.

Maandag

De Heeren Van starten op maandag om 17.00 uur met een gezellig matinee bij ’t Centrum. Op elke party waar De Heeren Van verschijnt, weten zij met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment alle harten te stelen. Zo weet deze band de juiste muziek op het juiste moment te brengen. Door hun interactie betrekken zij het publiek bij het optreden. Dit zorgt voor verrassende unieke momenten.

Dinsdag

Nadat De Heeren Van op maandag al hebben laten horen en zien wat een feestje bouwen is, doen ze dat op de laatste kermisavond nog eens over. Vanaf 19.00 uur bouwen ze namelijk een meezingfeest. De meest uiteenlopende nummers komen die avond voorbij en meezingen staat dan de hele avond centraal. De Heeren Van zorgen voor de muzikale begeleiding en geven het juiste voorbeeld.

Welkom

Iedereen is weer van harte welkom bij Grandcafé ’t Centrum in Mill. Francien, Jack en alle medewerkers wensen iedereen alvast fijne kermisdagen toe.