De werkgroep van KwisUtWel in Wilbertoord maakt zich op voor haar 3e editie. Het begon allemaal in de eerste maanden van 2013 toen de redactie van clubblad het Willy´s Venster het erover eens was dat heel Wilbertoord het 50 jarig jubileum van het dorpsblad mee moest kunnen vieren.

Geen receptie maar een dorpsquiz waar jong en oud aan mee kon doen op de plaats waar men normaliter het dorpsblad leest, thuis dus.

Op 26 oktober 2013 werd KwisUtWel gespeeld en de organisatie mocht zelf 21 teams inschrijven. Tijdens de quizavond en de prijsuitreiking c.q. feestavond waren alle teams vol lof over de organisatie; een fijn gevoel voor de redactie van ´t Willy´s Venster.

Maar voor de organisatie was dit een éénmalig gebeuren, iets wat in de wandelgangen erg ´jammer´ gevonden werd. Echter 2 jaar later kwam toch de 2e editie van de KwisUtWel, omdat een 7-tal enthousiastelingen hun schouders eronder gezet had. Op 7 november 2015 waren er zelfs 27 teams ingeschreven en de gezelligheid in de Wilbertoordse huiskamers was ten top.

Ja, en dan zijn we nu weer 2 jaar verder... dus tijd om met z´n allen weer KwisUtWel te spelen. De Wilbertoordse dorpsquiz wordt gespeeld op zaterdag 18 november en de prijsuitreiking/feestavond is op vrijdag 24 november bij café-zaal Amanshof.

Terwijl de organisatie vanaf begin 2017 al bezig was met vragen en de gekste opdrachten te bedenken, werden enkele maanden geleden de eerste teams al aangemeld. Ook worden spontaan de meest gekke teamnamen verzonnen... ga zo door teams! Op dit moment zijn er al 9 teams ingeschreven, maar wij willen dit jaar natuurlijk over die 27 teams van 2015 heengaan!

Vriendengroepen, verenigingen, families en buurtverenigingen in Wilbertoord worden hierbij uitgenodigd om zich in te schrijven voor de gezelligste quiz van het jaar, want jullie stellen zelf jullie team samen en jullie bepalen zelf waar de quiz gespeeld wordt. Een team dient te bestaan uit minimaal 5 personen en maximaal 10 personen, waarvan tenminste 1 persoon woonachtig is in Wilbertoord. Iedereen, jong en oud kan meedoen en vergeet vooral de ouderen niet, want zeker niet alle vragen zijn op de digitale snelweg te vinden.

Inschrijven kan via www.wilbertoordonline.nl/dopsquiz ”KwisUtWel” of via het inschrijfformulier in het Willy´s Venster. Vergeet niet je teamnaam en adresgegevens van jullie captain in te vullen. Inschrijfgeld € 15,00 p/team (envelop in brievenbus op Verbindingsweg 8). Op 18 november start de quiz door het ophalen van de vragenlijsten klokslag 19.30 uur bij café/zaal Amanshof. De teamcaptains worden geadviseerd om je mail regelmatig te checken, want er kan van alles gebeuren; laat je verrassen.