Van zaterdag 16 tot en met dinsdag 19 september is het weer kermis in Mill. Zoals gebruikelijk zijn er die dagen tal van muzikale activiteiten te vinden in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill.

Dit variërend van lokale bands tot prima dans- en feestmuziek. Alle dagen is de entree zoals gebruikelijk bij dit soort activiteiten in café zaal Royal uiteraard helemaal gratis.

Zaterdag

Het muziekprogramma start bij café zaal Royal op zaterdag 16 september om 22.00 uur met 2 lokale bands. Deze avond hoort en ziet u er the Uplugged Rebels en de Sneeuwklokjes. Unplugged Rebels met Robbie Schraven (ROBBY HOOKER), zal zorgen voor een gevarieerde setlist met veel afwisseling tijdens het optreden. Van mooie luisternummers naar up-tempo. Zij staan garant voor een avondje “back to basics”.
Frisser dan ooit tevoren staan De Sneeuwklokjes te popelen om weer te raggen, te beuken en te rauzen. Na 25 jaar nog steeds springlevend en niet te lui om de concertpodia weer prettig onveilig te maken.

Zondag

Zondag 17 september is Royal vanaf 15.00 uur weer open. Vanaf 22.00 uur is er een optreden van The Fortunate Sons. Dit is een “Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival”. The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven. The Fortunate Sons weten als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken.

Maandag

De maandagmiddag kent tijdens de Millse kermis zoals al diverse jaren een matinee zoals vroeger “De Sfeer van Weleer” met gezellige dans- en feestmuziek. Maar er kan ook prima gebuurt worden. De zaal is open om 12.30 uur, aanvang van de middag 13.00 uur en de muzikale omlijsting is in handen van Lejo Josemanders. Tussendoor zijn er diverse keren Gratis Hapjes.

Dinsdag

Op de laatste avond van de Millse kermis is café Royal in Mill ook the place to be om gezellig te borrelen en te buurten. Maar vanaf 18.30 uur is er ook live muziek met Recall. Deze band werd opgericht als onderdeel van het Senioren Hobby Centrum (SHC) in Mill. Zij maken muziek voor een brede doelgroep waarbij de jaren zestig en zeventig centraal staan. Recall bestaat uit een basisformatie van zes enthousiaste hobby muzikanten die allemaal beschikken over veel podiumervaring.

Café Royal

Ineke, Broer en alle medewerkers van café zaal Royal wensen u een fijne kermis. Zie voor meer informatie over deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal ook www.caferoyalmill.nl.