Zondag 1 oktober is van 11.00 - 17.00 uur in Sporthal De Looierij aan de Brandsestraat in Mill voor de 31ste keer de beurs Hobby DoeWat. Dit is een activiteit van het Senioren Hobby Centrum-Mill.

Mensen van alle leeftijden kunnen kennismaken met hobby’s, verzamelingen of andere liefhebberijen. De toegang is 3,50 euro per persoon, gratis voor kinderen t/m 12 jaar. In de omgeving is ruime gratis parkeer gelegenheid.

Hobby beurs DoeWat is een beurs voor de hele familie die volop hobby-inspiratie aanbiedt.

Of u nu op zoek bent naar fotografie, modelbouw of interesse heeft in schilderen, sieraden maken. De spotlight staat hier op de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor uw passie. Doe nieuwe ideeën op, deel uw enthousiasme met anderen en ga lekker creatief bezig in een van de vele workshops. De beurs biedt veel variatie en daarmee voor iedereen wat wils!

Inzicht geven

Het animo is dit jaar groter dan voorgaande jaren. Dit jaar verwachten we er meer dan 100 standhouders. “Standhouders” zijn particulieren die hun hobby of verzameling tonen. Zij demonstreren de technieken, waarmee ze hun hobby uitoefenen en geven uitleg over hun verzamelingen. Zo krijgen de te verwachte 800-1000 bezoekers inzicht in de hobby die wordt uitgeoefend.

De beurs is voor iedereen makkelijk toegankelijk, ruim opgezet en er is een grote variatie. Ook is er het ontmoetingsplein met horecavoorziening. Handel op de beurs promoten wij niet, al kunnen en willen we natuurlijk niet voorkomen dat een particulier een hobbyproduct aan een ander overdraagt volgens Arie Kuppen, de coördinator van Hobby Doe Wat.

Mensen ontdekken hier hun hobby

Ons doel is vooral mensen inzicht te geven in verschillende hobby’s, ze te stimuleren. Velen ontdekken hier een nieuwe hobby.

Veelal handwerk

Op de beurs zien we tientallen verschillende hobby’s. De verscheidenheid is groot en varieert van boetseren en kantklossen tot het schilderen met airbrush technieken. Er zijn edelsmeden, houtbewerkers en modelbouwers. Demonstratie met een appelschilmachine – fietshoutzaag enz. Met de herfst en winter voor de deur kan dit het begin zijn van een mooie en plezierige vrije tijdsbesteding.”

Voor meer informatie www.seniorenhobbycentrum.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..