Na maandenlang repeteren zijn de leden van zang- en toneelvereniging INTERNOS uit Wilbertoord er klaar voor. Op 21 oktober gaat het avondvullend blijspel De Richel in première!

Dit betekent voor Wilbertoord een pension vol met dak- en thuislozen met allemaal hun eigenaardigheden.

Laat u meenemen naar de harde wereld van een opvanghuis. En laat u meeslepen door de stuk voor stuk opmerkelijke karakters van de bewoners.

Het toneelstuk, geschreven door Ton Davids, is een bewerking van De Goot. De Richel is niet alleen om een heerlijk avondje te lachen, maar kent ook een moment van onzekerheid.

Onze sterrencast bestaat uit Piet Selten, Stan Willems, Els Selten, Anja Broeren, Chantal Broeren, Anne Gerritsma, Tom van Berlicum en Liene Selten. Dit alles onder regie van Catrien Verschuren en Betsie Hermens.

Het belooft opnieuw een mooie toneelavond te worden die u niet mag missen! Kom daarom op zaterdag 21, vrijdag 27 of zaterdag 28 oktober a.s. om 20.00 uur naar gemeenschapshuis De Wilg in Wilbertoord. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten € 8,50 inclusief consumptie in de pauze. Ze zijn gemakkelijk te reserveren via de website van INTERNOS op www.internosonline.nl of telefonisch via Els Selten (0485-478440 / 06-10726080).

Like onze Facebookpagina voor leuke nieuwtjes over onze vereniging.