Het wereldberoemde Oktoberfest in München mag dan al voorbij zijn, in Langenboom hebben we dit prachtige feest nog voor de boeg.

Ter gelegenheid van het 55 jarig jubileum van C.V. de Verkuskoppe organiseren zij dit jaar een Oktoberfest bij D’n Bens. Op vrijdag 13 oktober zullen de zalen van D’n Bens omgetoverd worden in een grote Duitse feesttent. Lange tafels en banken, bier uit grote pullen, feestband Woenderbaar en DJ Willy. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een spetterende avond van te maken. En natuurlijk zal de bekende Bratwurst niet ontbreken. ‘Der Wurstmeister’ verzorgt de Duitse Bratwurst, Currywurst en Krakauer vanuit zijn foodtruck.

Woenderbar

De formatie Woenderbaar zal de feesttent op z’n kop zetten. Woenderbaar is een partyband in hart en nieren. Woenderbaar zorgt met de beste ‘Spitzen Hits’ voor een waar Schlagerfest. ‘De meest knettergeke Duitse Partyband’, zoals ze zichzelf omschrijven, trakteert het publiek op de grootste Duitse hits, maar ook de beste après ski hits van de laatste tijd komen voorbij in een wervelende en energieke show.
Tussen de optredens van Woenderbaar door zal DJ Willy ervoor zorgen dat de sfeer alleen nog maar beter wordt.

Tickets

Kaarten voor het Oktoberfest zijn in de voorverkoop te koop voor € 7,50.
De voorverkoopadressen zijn café D’n Bens en bakkerij Verkerk.
Aan de kassa kosten de kaarten € 10,00.
Zorg dat je op 13 oktober er op tijd bent, want het wordt ‘supertoll’!
Wij zingen alvast ‘Ein prosit... ein prosit’!