De werkgroep Boekenkast van de vereniging ZorgSchakel Sint Hubert laat hierbij iedereen weten dat de officiële opening van de boekenkast plaats vindt op zondag 26 november om 11.30 uur in gemeenschapshuis De Jachthoorn in Sint Hubert. Tegelijkertijd vindt de opening plaats van de computerhulpdienst.

De werkgroep Boekenkast is voortvarend aan de slag gegaan. Er is een boekenkast en natuurlijk de nodige boeken. Maar nog belangrijker er zijn twee vrijwilligers die de inhoud van de boekenkast gaat beheren. Tijdens de openingstijden van De Jachthoorn kan elke inwoner van Sint Hubert gebruik maken van de boekenkast. Men neemt één of meerdere boeken naar keuze mee naar huis. Na verloop van tijd brengt u de boeken weer terug. Je hoeft niets op te schrijven en/of je te melden.

De computerhulpdienst helpt je met vragen of problemen met je computer (software), lap top, tablet of mobiele telefoon. Wat doen we niet? Wij gaan geen hardware problemen oplossen (oftewel reparatie van onderdelen van je computer). En we gaan ook geen illegale software instaleren. U kunt terecht elke vrijdagochtend vanaf 9.30 uur - 10.30 uur in gemeenschapshuis De Jachthoorn in ontmoetingscentrum De Schakel.

Noteer 26 november in uw agenda en we hopen u dan in De Jachthoorn te ontmoeten.