Zoals ook onlangs tijdens de 2e editie van het evenement met de naam Samen, slaan ook met het oog op kerst Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat in Mill de handen weer ineen.

Maar tijdens Christmas together sluit ook Onder de Kersenboom aan. Zo is er nog meer inspiratie op te doen voor de komende feestdagen.

Christmas together

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 november organiseren zij Christmas Together. Gedurende deze dagen kunt u bij de 3 deelnemende ondernemingen kennis gaan maken met de nieuwste trends, kleuren en materialen op het gebied van kerstartikelen, bloemen, sieraden, tassen en woonaccessoires. Bij Onder de Kersenboom hoort en ziet u ook meer over high tea en woon- en groendecoraties. Op alle locaties is er uiteraard een hapje en drankje verkrijgbaar.

Goodie-bag

Als u gedurende Christmas together bij Berends Bloemsierkunst en Buitengewoon Kado wat koopt voor minimaal 7,50 euro, dan ontvangt u een goed gevulde goodie-bag gratis. Tevens krijgt u een tegoedbon voor een gratis kopje koffie met een kersenbonbon bij Onder de Kersenboom. Naast al deze gratis producten, zijn er tal van speciale aanbiedingen en acties.

Openingstijden

  • Vrijdag 10 november van 10.00 uur tot 20.00 uur
  • Zaterdag 11 november van 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Zondag 12 november van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zie voor meer informatie ook hun facebookpagina’s en websites www.berends.nl, www.buitengewoonkado.nl en www.onderdekersenboom.nl.