Zoals bekend, is D'n Inloop (in gemeenschapshuis De Wis) in Langenboom elke donderdagmiddag open, met mogelijkheid voor een praatje, een spelletje, kortom gezellig samenzijn.

Ook is er elke donderdag van 13.30 tot 14.30 uur de mogelijkheid om hulp te vragen bij problemen met uw computer, laptop, tablet, mobiel etc. Die vragen kunnen overal over gaan, bijvoorbeeld:

Verwijderen van overbodige of foute email-adressen in Outlook

Je maakt in het Outlook-mailprogramma een nieuw mailtje, en in de adresbalk typ je bijvoorbeeld een h. Je krijgt dan alle e-mailadressen te zien, die je daar ooit hebt ingetypt. Dat is makkelijk.
Maar ook zie je alle adressen die foutief waren, of waar je eigenlijk maar een keer iets naar toe wilde sturen!
Hoe kun je die daar nu verwijderen?
Na het typen van bijvoorbeeld de h, loop je met de pijltjestoets door deze adressen heen, en wanneer je er een wil verwijderen druk je op de Del-toets. Klaar.
Het gaat hierbij dus niet om de contactpersonen en hun e-mailadressen. Als je contactpersonen wil verwijderen, ga je naar het item Contactpersonen, dubbelklik op een van de adressen, en kies: Verwijderen.

Nog vragen?

De computerhulpgroep is elke donderdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur aanwezig. Neem het apparaat mee, met eventueel de oplader.

Onder het genot van een kop koffie of thee, zullen we proberen uw problemen op te lossen, vragen te beantwoorden, te begeleiden waar mogelijk, of advies te geven.

Behalve de gratis adviezen en hulp, is het ook elke donderdagmiddag heel gezellig!