Op zondag 12 november organiseert De Valkhoeve aan de Valkweg 11 in Mill een open dag en voorproeverij van de nieuwe lunchkaart. Tussen 10 en 17 uur bent u van harte welkom.

Tijdens deze open dag kunt u een kijkje nemen in het Logement met 3 hotelkamers, een familiekamer en een appartement. U kunt kennismaken met het Toeristisch Ontmoetingspunt dat zich in de Valkhoeve bevindt als ook het bezoekerscentrum van de Kuilen dat informatie geeft over de vele fossielen die jarenlang bij de Kuilen werden gevonden. Als Toeristisch Ontmoetingspunt kunt u bij de Valkhoeve terecht voor wandel -en fietsroutes en toeristische informatie uit het Land van Cuijk.

Meer

Tijdens de open dag zal ook de nieuwe fietsroute vanaf de Valkhoeve beschikbaar zijn. Natuurlijk is er een kraam van Stichting Domus Mill met voeder - en vogelhuisjes, houten kerstboompjes en andere artikelen die zij samen met bewoners tijdens de dagbesteding maken. Kinderen kunnen gratis spelen in het tegenoverliggende buiten Speeltuin D’n Uilweg.

Iedereen is van harte welkom om aanstaande zondag 12 november een kijkje te komen nemen bij de open dag en voorproeverij van de Valkhoeve Mill of kijk op www.devalkhoevemill.nl voor meer informatie.