De ZorgSchakel in Sint Hubert start een Boekenkast in gemeenschapshuis De Jachthoorn. De opening vindt plaats op zondag 26 november om 11.30 uur. De computerhulpdienst is al van start gegaan maar wordt tegelijk met de Boekenkast officieel geopend.

Hoe werkt de boekenkast?

De boeken staan gesorteerd op categorie (R=Roman, T=Thriller etc.). Tijdens de openingstijden van De Jachthoorn kan elke inwoner van Sint Hubert één of meerdere boeken uit de Boekenkast mee naar huis nemen. Als men de boeken heeft gelezen kan men die terugbrengen en weer andere boeken meenemen. Er is geen administratie van uitgeleende boeken. De werkgroep leden zorgen ervoor dat de boekenkast er netjes bijstaat en zorgen ervoor dat er regelmatig nieuwe boeken worden geplaatst. Heb je zelf nieuwe boeken dan plaats je die in de kast op een lege plek.

Computerhulpdienst

Elke vrijdagochtend vanaf 9.30 - 10.30 uur in gemeenschapshuis De Jachthoorn in ontmoetingscentrum De Schakel kan men nu al terecht voor vragen over het gebruik van je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.

U bent van harte welkom bij de opening op 26 november in De Jachthoorn.