Aanstaande donderdagavond 16 november presenteert het Ondernemers Collectief Mill een nieuw concept rond de invulling van een Ondernemers-netwerkavond. Dit onder de naam OCMill Herfstgasten.

Deze avond start in Kasteel Aldendriel in Mill om 20.00 uur en alle ondernemers zijn hier van harte welkom. Toegang is gratis, aanmelden is gewenst.

OCMill Herfstgasten

Deze avond zal Corné Kremers met diverse (lokale) ondernemers in de vorm van Tv-interviews praten over hun ondernemerschap, groei, projecten en toekomst. Het betreft hier ondernemers met een boeiend, inspirerend, bijzonder en soms spannend verhaal. Tussendoor is er een akoestische muzikale invulling door de Eightball Boppers.

Gasten

Zo schuift deze avond een vader met zijn zoon aan bij Corné. Vader begon een bedrijf in Mill en dit nam zijn zoon over. Maar hoe anders is ondernemen vroeger en nu? Hoe zag vader de toekomst en waar wil zijn zoon met het bedrijf staan over bijvoorbeeld 10 jaar?

Ook is er een gesprek met een ondernemer die het bedrijf van zijn vader overnam. Maar door economische redenen hiermee stopte. Toch kriebelde het ondernemersbloed en begon hij binnen dezelfde branche maar met een geheel nieuw concept een eigen onderneming. Dit is nu een landelijke keten en wereldwijd geeft hij workshops om zijn kennis over te dragen.

Een andere gast is een in Armenië geboren onderneemster die nu vanuit Mill landelijk haar producten verkoopt. Ook zij is regelmatig in het buitenland om enerzijds inspiratie op te doen en anderzijds haar producten te promoten.

Wie van ons heeft ruim 113.000 likes op zijn of haar Facebookpagina? Deze internationaal bekende ex-gemeente Millenaar wel. Met hem zal Corné praten over zijn carrière, internationale bekendheid en waarom hij destijds niet het bedrijf van zijn vader overnam.

Welkom

Alle ondernemers zijn op deze avond van harte welkom. Ook ondernemers die (nog) geen lid zijn van het OCMill worden uitgenodigd aanwezig te zijn. Tussen de interviews door en na afloop is er volop de mogelijkheid onder het genot van een drankje na te praten en kennis te maken met alle andere aanwezige ondernemers.

Aanmelden

Bent u ondernemer? Zorg dan dat u er ook bij bent. Deze avond start donderdag 16 november om 20.00 uur in Kasteel Aldendriel aan de Kasteelsestraat in Mill. Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig zodat de organisatie ongeveer weet welk aantal ondernemers aanwezig zal zijn. Stuur hiervoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tel. 0485-325634.