Bewoners uit de gemeente Mill en Sint Hubert zijn van harte welkom om deel te nemen aan het tweede psy cafe dat op donderdag 23 november 2017 plaats vindt in hotel café `t Vertrek, Stationsweg 12, te Boxmeer.

Psy café is een ontmoetingsplek waar mensen met psychische klachten, hun partners, familie, vrienden en andere geïnteresseerden welkom zijn.

In Psy café worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige en ontspannen sfeer. Bezoekers kunnen in alle openheid met elkaar praten over een leven met psychische kwetsbaarheid onder leiding van een ervaringsdeskundige gespreksleider.

Tijdens de deze bijeenkomst wordt vanuit mensen met psychische klachten- en naastenperspectief stilgestaan bij de impact van deze aandoening.

Leo Hulsebos gaat in gesprek met een moeder en dochter, over de psychische kwetsbaarheid van dochter. Geniet van de prettige ambiance. Er is gelegenheid om informatie te ontvangen over begeleiding en zorg. De avond wordt afgesloten met een verhaal van Chris de Haas vanuit familieperspectief.

De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt 21.00 uur.

Bezoekers hebben de kans om tijdens inloop en pauze lotgenoten te ontmoeten en ervaringen te delen in een huiselijke sfeer van het laagdrempelige Psy café. De koffie staat voor u klaar!

De toegang is gratis en aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn i.v.m. catering: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Behoefte tot delen

Het Psy café Land van Cuijk is een initiatief van Steunpunt Mantelzorg, Indigo, GGZ Land van Cuijk en Noord-Limburg, Sociom, Syntein, BRIZ en Trialoog. Iedereen is welkom!