Afgelopen dinsdag, 7 november, spraken we met veel anderstaligen over het thema verkeer. Een enkeling had net met behulp van vertalingen uit het Arabisch zijn Nederlandse rijbewijs gehaald!

Er viel veel te bespreken over alles wat er op de Millse wegen te zien valt: van tractoren tot driewielers, van vrachtwagens tot kinderwagens.

Volgende week, op dinsdag 21 november, gaan we aan de hand van televisieprogramma’s en websites kijken hoe behulpzaam deze zijn bij het leren van het Nederlands. Ken jij nog programma’s die behulpzaam zijn? Laat het ons weten, bijvoorbeeld via onze Facebookpagina: http://bit.ly/TaalcaféMill.

Het taalcafé vindt plaats in de Millse bibliotheek, tussen 19 uur en 21 uur. Iedereen is, geheel vrijblijvend, van harte welkom!

Oproep: bij het taalcafé zijn ook veel jonge kinderen aanwezig. We zijn nog op zoek naar iemand die graag met de jongere bezoekers spelenderwijs de Nederlandse taal wil leren. Lijkt jou dit leuk om te doen? Stuur ons een berichtje via de Facebookpagina. Tot 21 november!