Al vele jaren barst het in de gemeente Mill en Sint Hubert van de evenementen en activiteiten. Om al deze activiteiten overzichtelijk samen te brengen begon Stichting Activiteiten Mill in 2004 al de online uitagenda uitinmill.nl.

Ondertussen wordt deze door de redactie van De Neije Krant - inmill.nl actief gevoed en geactualiseerd. Hierdoor is deze online uitagenda de meest complete uitagenda voor zowel Mill, Langenboom, Sint Hubert als Wilbertoord.

Ontdek Mill uittip

Vanaf 1 januari staat er elke week een Ontdek Mill uittip in De Neije Krant. Dit om deze online uitagenda in het algemeen te promoten en elke week in het bijzonder een activiteit onder de aandacht te brengen. Deze Ontdek Mill uittip is elke week een andere activiteit in Mill, Langenboom, Sint Hubert of Wilbertoord en heeft betrekking op niet-commerciële evenementen.

Aanmelden

Organiseert u een openbaar activiteit of evenement in de gemeente Mill en Sint Hubert? Laat deze dan gratis opnemen in de online uitagenda. Stuur hiervoor alle benodigde informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar de redactie van De Neije Krant via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Deze online uitagenda heeft uiteraard een Facebookpagina, Twitteraccount en is te bezoeken via www.uitinmill.nl, www.uitinlangenboom.nl, www.uitinsinthubert.nl en www.uitinwilbertoord.nl.