In 2018 bestaat de preventieve therapie bij Fysiotherapie Mill 15 jaar. Dit wordt gevierd middels een nieuwjaarsborrel op vrijdag 5 januari van 16:00 tot 19:00 in de praktijk op de Langenboomseweg 2b te Mill.

Als dank voor de wekelijkse sportieve inzet, willen wij de huidige- en oud deelnemers van de afgelopen jaren uitnodigen om gezellig bij te praten. Tijdens deze gelegenheid zal gezorgd worden voor een hapje en een drankje. Ook zal er een gespecialiseerd fysiotherapeut aanwezig zijn voor een interessante presentatie over het belang van preventief bewegen voor jong en oud. Bent u oud deelnemer van een preventieve therapiegroep van Fysiotherapie Mill of neemt u op het moment deel aan een preventieve therapiegroep, dan bent u van harte uitgenodigd om gezellig langs te komen. Ons team van Fysiotherapie Mill zal aanwezig zijn tijdens deze gelegenheid.

U kunt zich aanmelden tot en met zaterdag 30 december door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of door te bellen naar Fysiotherapie Mill telefoonnummer: 0485 45 11 07. Wij hopen u 5 januari te zien en wensen u alvast een sportief en gelukkig nieuwjaar.

Fysiotherapie Mill
Langenboomseweg 2b
5451 VD Mill
0485-454511
www.fysiotherapiemill.nl