Afgelopen vrijdag 29 en zaterdag 30 december was er voor het eerst De Neije Krant Oudejaarsconference. Jan Volleberg en Tom Raaijmakers brachten deze humoristische show 2 avonden in een uitverkocht Theater Myllesweerd in Mill.

Voor iedereen die geen kaartjes heeft kunnen bemachtigen of voor hen die deze show nogmaals willen zien, wordt deze eenmalig in zijn geheel uitgezonden bij de Lokale Omroep Mill. Dit op zondag 7 januari om 20.00 uur. Ook zal de show via de rubriek Video op inmill.nl te zien zijn.

Show

De Neije Krant Oudejaarsconference 2017 was een show met zang, een quiz, video- en geluidsfragmenten en uiteraard een terugblik op alles wat er gebeurde in 2017. Sport, politiek, showbusiness en natuurlijk lokale gebeurtenissen passeerde de revue. Jan en Tom wisten het publiek ruim 100 minuten te boeien, te laten lachen, ontroeren en mee te krijgen in hun enthousiasme.
De staande ovatie na de show door het publiek en een dankwoord namens Valerie Aben als voorzitter van De Neije Krant en Bert de Jong als voorzitter van Myllesweerd verdienden de heren dan ook zeker.

En uiteraard krijgt De Neije Krant Oudejaarsconference een vervolg. Of dit al in 2018 zal zijn?