Op maandag 1 januari 2018 namen er zo’n 250 helden een duik in de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Dit tijdens de 20e Unox Nieuwjaarsduik. Wat in 1998 als een grapje begon is in 20 jaar uitgegroeid tot een traditie.

Niet alleen trekt deze Unox Nieuwjaarsduik elk jaar heel wat koele kikkers naar de Kuilen om het jaar met een frisse duik te beginnen, ook veel toeschouwers komen hiervoor naar dit mooie natuur- en recreatiegebied.

Jan en Tom

Afgelopen vrijdag en zaterdag verzorgden Jan Volleberg en Tom Raaijmakers de De Neije Krant Oudejaarsconference. In deze show zat ook een quiz. Won het publiek, dan zouden Jan en Tom de Unox Nieuwjaarsduik gaan doen. Wonnen Jan en Tom, dan zou het publiek gaan duiken. Aangezien Jan en Tom aanwezig waren om te duiken, weet u wel wie de quiz had gewonnen. Jan en Tom hielden zich aan hun woord en doken mee.

Gratis

Voor deelnemers en toeschouwers was er zoals gebruikelijk gratis Unox-erwtensoep, een Unox-muts, oliebollen en glühwein. Vriendinnen van Liz Kremers zamelde op deze Nieuwjaarsduik Unox-mutsen in. Liz is in Zuid-Afrika en wil er de kinderen op de school waar ze nu stage loopt verrassen met een Unox-muts. Dit omdat daar de winters ook erg koud kunnen zijn. Heel wat deelnemers doneerden hun Unox-muts voor dit goede doel en naar schatting gaan er zo’n 400 mutsen richting Zuid-Afrika.

Dank

Stichting Activiteiten Mill bedankt Unox, de Sea-Devils, reddingsbrigade Erica, HaBe Opleidingen, de gebroeders Regter, Festa, Smaakmakers Mill, de Verhuurschuur, Stichting Domus en de Ram Recreatie voor hun medewerking. Dankzij hun belangeloze hulp kan ook deze Unox Nieuwjaarsduik met zo’n 250 deelnemers en ruim 1000 toeschouwers als een geslaagde editie de boeken in.

Meer

Meer foto’s zijn te vinden op de Facebookpagina van de Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen. Bekijk het live filmpje op Facebook. Check voor een overzicht van activiteiten van SAM de site www.beleefhetinmill.nl.